Catherine Bolger, Vestigingsmanager bij PostNL Mobility:
“Marjan is een top collega om mee samen te werken, in alle opzichten. Haar rol als mobiliteitsadviseur en contactpersoon voor onze opdrachtgever in een ingewikkelde reorganisatie met veel onverwachte wendingen, vervult zij erg goed. Tevreden klanten en een goed resultaat zijn het gevolg. Met name de senioriteit die zij uitstraalt gecombineerd met haar vaardigheden en doortastendheid en presentatievaardigheid, maakt dat ik haar overal voor kan inzetten en volledig vertrouw dat zij dat de goede toon zet en uitvoert. Wat mij betreft een zelfstandige die echt begrijpt waar het in ons vak over gaat en die je er graag bij hebt in je team!”

Leonie Bandell, Afdelingshoofd Welzijn en Educatie bij de Gemeente Capelle aan den IJssel:
“Ik heb Marjan leren kennen als een zeer deskundige en integere trainer en adviseur. Zij is in staat om op verschillende niveaus en op respectvolle wijze met mensen te communiceren en hen te raken en te inspireren. De ontwikkelwensen van een organisatie weet zij op subtiele wijze te vertalen in een programma dat past bij de doelgroep. Zij kiest voor maatwerk en een persoonlijke benadering, maar verliest het beoogde einddoel nooit uit ogen. Hierdoor is zij in staat om het maximale uit de mensen te halen. Daarnaast is Marjan een uitermate fijne en warme persoonlijkheid, waar mee het prettig samenwerken is.”

Ellen Martens, Manager Spoedeisende Hulp bij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk:
“Het loopbaancoach traject dat ik bij Marjan heb gedaan is voor mij zeer waardevol geweest. Marjan heeft mij heel goed gecoacht. Ik vind haar integer, vertrouwenwekkend en creatief. Marjan gaf mij op een mooie manier de ruimte om zelf tot inzichten en oplossingen te komen. Zij stelt op het juiste moment de juiste vraag. De energie die Marjan uitstraalt komt daar nog eens bovenop! Een voor mij resultaatrijk traject tot gevolg hebbend!”

Matt Achten, Manager P&O bij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk:
“Marjan is een uiterst kundige, betrouwbare en integere adviseur. Zij combineert een geweldige persoonlijkheid met een grote mate van deskundigheid en bevlogen rol van adviseur. Zij weet mensen te boeien en te benaderen, is in staat helder en discreet te spiegelen en daarmee mensen voor haar te winnen. Kan flexibel schakelen in haar rollen en programma's zodat een uitstekende aansluiting met de doelgroep en klant gerealiseerd wordt. Ik zou haar direct weer voor een opdracht inhuren.”